Belettering

      Geen reacties op Belettering

Wie onderneemt weet dat je zichtbaar moet zijn, dat mensen moeten weten wie je bent en wat je doet. Mensen moeten als ze behoefte hebben aan een bepaald product of dienst meteen aan jouw onderneming denken en zaken met jou doen. Met belettering van bijvoorbeeld bedrijfskleding of auto’s zorg je voor het vergroten van je naamsbekendheid, enorm belangrijk voor de startende ondernemer.

Met belettering kun je snel aan naamsbekendheid winnen

Ben je startende ondernemer? Dan zorg je dat je meteen bij de start van je bedrijf dat je een huisstijl hebt en een website, zodat je meteen kunt beginnen met het werken aan de naamsbekendheid. Behalve een logo en een website, kun je met belettering van je bedrijfsauto’s ook veel. Zeker als je een aantal auto’s op de weg hebt in de regio, kun je door belettering van die auto’s snel aan naamsbekendheid winnen. Mensen zullen op den duur al van afstand zien en herkennen dat daar een auto van jou rijdt en die kennis gebruiken ze ook als ze zelf een product of dienst zoeken die jij biedt.

auto beletteren

Kies voor goed leesbare en grote letters

Over belettering van de auto denk je altijd eerst goed na. Veel ondernemers hebben de neiging om zoveel mogelijk informatie te geven, terwijl de ruimte zich er niet voor leent. Overdaad schaadt en drukke belettering heeft een averechts effect. Het zal zeker niet voor herkenning zorgen. Belettering is kiezen voor goed leesbare, grote letters. Goede belettering is het geven van alleen essentiële informatie als naam, adres, website en logo. En als er ruimte is, dan kun je overwegen je bedrijfsslogan te plaatsen. In alles moet een auto met belettering wel een zekere mate van rust uitstralen, anders sorteert belettering niet het effect wat je voor ogen hebt.

Zorg dat je huisstijl in al je uitingen terugkeert

De belettering en de kleuren sluiten uiteraard aan bij de door jou gevoerde huisstijl. Voor startende ondernemers is het belangrijk dat ze die huisstijl gereed hebben bij de start van het bedrijf, zoals dan ook de website idealiter klaar is. In alle uitingen komt de huisstijl terug en dus ook in de belettering van je bedrijfsauto’s. Denk bij belettering ook om contrasterende kleuren en houd steeds in je achterhoofd dat de boodschap kernachtig weergegeven dient te worden. Herkenbaarheid staat voorop en met belettering kun je in een korte periode zorgen voor het vergroten van je naamsbekendheid en daar begint voor elke ondernemer wel de victorie.

Meer weten? klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *