Catering

      Geen reacties op Catering

Catering is ontzettend belangrijk voor het welslagen van elk evenement,. Behalve dat de betalende gasten over voldoende eten en drinken moeten kunnen beschikken, geldt dit ook voor je eigen medewerkers en de artiesten die voor je op gaan treden. Catering speciaal voor artiesten wordt vaak artist catering genoemd, crew catering is het natje en droogje voor je vrijwillig medewerkers.

Catering tafel

Catering voor artiesten

Catering speelt dus een belangrijke rol bij een evenement. Je wilt zoveel mogelijk omzetten en dus zorg je er zeker voor dat de catering voor de bezoekers in orde is en dat ze zoveel mogelijk kopen van al het lekkers dat aangeboden wordt. Ook artist catering speelt een belangrijke rol. Artiesten willen voor hun optreden graag goed eten en de cateraar verzorgt dit, bijvoorbeeld in de vorm van een buffet of een plate. Inderdaad, artiesten hebben nogal eens wat eisen, aan de cateraar daar flexibel mee om te gaan.

Stevig ontbijt voor je medewerkers

Ook de catering voor je vrijwilligers moet simpelweg perfect zijn. Als je dit aspect goed in orde hebt, dan kun je ze een volgende keer opnieuw vragen. Geheid dat ze ja zeggen, omdat ze weten dat er goed voor ze gezorgd wordt. Catering voor de crew kan al beginnen met een stevig ontbijt en is ook de hapjes en de borrel die je samen drinkt na weer een geslaagde festivaldag.

Een goede maaltijd die energie geeft

In de genoemde voorbeelden is catering al lang niet meer dat broodje kroket en die bitterbal. Natuurlijk eet je die na een festivaldag nog wel gewoon, maar de artiesten en de medewerkers krijgen in principe catering voorgeschoteld die voedzaam is en energie geeft. Alleen dan kunnen je medewerkers hun zware werk goed doen en alleen zo is de artiest in staat om het publiek straks in vervoering te brengen.

Betalende gasten

Organisatoren hoeven niet voor elke tal van catering en andere cateraar in te huren overigens. Zeker de crew- en artistcatering kan door een en dezelfde partij verzorgd worden. Wie de catering voor de betalende gasten voor zijn rekening mag nemen, is een kwestie van onderhandelen. Daar kun je als organisatie mooi geld aan verdienen. Daarnaast kijk je uiteraard naar wat de cateraar van plan is om aan te bieden. Daarbij wordt tegenwoordig altijd rekening gehouden met het feit dat steeds meer mensen gezond willen eten. Dus ook als het om catering gaat en ook tijdens een evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *