Energieleverancier

      Geen reacties op Energieleverancier

Welke energieleverancier kan je de goedkoopste energie leveren? Welke energieleverancier biedt zowel een vast als dynamisch tarief en bij welke energieleverancier kun je voor meerdere jaren een contract afsluiten met een vaste, lage energieprijs? En heeft je energieleverancier ook groene stroom? Zie hier, zomaar wat vragen over de energieleverancier. En omdat je tegenwoordig elk jaar de overstap naar een andere energieleverancier kunt maken, is het verstandig de voorwaarden van de energieleveranciers elk jaar eens op een rijtje te zetten.

Veel mensen stappen over vanwege de prijs

Nee, een tijdrovende klus is het niet. De ene energieleverancier vergelijken met een ander wordt namelijk online voor je gedaan. Jij vult gewoon je postcode en huisnummer in, laat weten hoe je woonsituatie is en geeft aan in welk type woning je woont. Vervolgens krijg je heel snel een overzicht met in eerste instantie de voor jou goedkoopste leveranciers. Voor veel mensen is de prijs leidend. Zij besluiten elk jaar opnieuw voor de goedkoopste leverancier te kiezen.

Filter ook op groene stroom, soorten tarieven en een langere overeenkomst

Met de resultaten kun je meer. Zo filter je gemakkelijk naar onderwerpen als groene stroom, een langere overeenkomst en de verschillende soorten tarieven – vast of dynamisch- die gehanteerd worden. Aan de hand van de uitkomsten beslis je of je al dan niet de overstap naar een andere energieleverancier maakt.

Overstapservice zorgt voor soepele overstap

Die overstap kost je ook al geen moeite, want geef je aan te willen overstappen, dan volstaat voor jou alleen nog het doorgeven van de meterstanden. De rest wordt allemaal voor je geregeld. Zo wordt het oude contract met je energieleverancier opgezegd en wordt gezorgd dat de overstap soepel verloopt en je ook in de overgangsfase gewoon elektriciteit geleverd krijgt.

Je bespaart al snel honderden euro’s

Gebleken is dat als je overstapt naar een goedkopere energieleverancier je op jaarbasis al snel enkele honderden euro’s op de energierekening kunt besparen. En dat is zeker in deze tijd best heel veel geld. Het is dus altijd de moeite waard om er elk jaar even voor te gaan zitten en de voorwaarden van de verschillende energieleveranciers op een rijtje te zetten.

Kortingen en cadeaus

Overstappen biedt meer voordelen. Zo krijg je vaak ook nog eens aantrekkelijke korting op de al zo lage energieprijs of mag je een cadeau uitzoeken. Zeker dat laatste is voor veel huishoudens al een reden om elk jaar van energieleverancier te wisselen.

Voor meer informatie over energieleveranciers, klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *