Horeca dienbladen en winkelinrichtingen

Horeca

Overal in de horeca zijn er wel dienbladen nodig, ze zijn dus niet te missen in restaurants en cafés. Ze worden vooral gebruikt om de orders die besteld zijn door klanten, naar de goede tafel te brengen. Als je een restaurant hebt waar jij jezelf mag bedienen, zoals cafetaria’s of bij buffetten, dan maken de klanten zelf gebruik van de dienbladen om hun producten te verplaatsen. Er zijn ook heel wat verschillende soorten dienbladen die in de horeca worden gebruikt. Zo bestaan deze ook uit verschillende materialen en zien ze er allemaal ook weer wat anders uit. Zo heb je ook rechthoekige dienbladen of juist ronde dienbladen. Voor elk soort horeca zijn er wel dienbladen die perfect geschikt zijn.

 

De horeca dienbladen van hout

 

Vroeger werden alle dienbladen van hout gemaakt, alleen is dat tegenwoordig niet meer het geval. Dat komt ook vooral omdat dienbladen die van het materiaal hout zijn gemaakt te duur zijn en daarom eerder van andere soorten materialen wordt gemaakt. De materialen zoals kunststoffen zijn veel goedkoper en hebben dezelfde goede eigenschappen. Daarom maken mensen in de horeca eerder de keuze om dienbladen te kopen die van het materiaal kunststof zijn gemaakt. Zo zijn de horeca dienbladen natuurlijk steeds weer van een andere prijsklasse en hangt het ervan af, welke het meest handige en beste is. Meestal worden qua vormen ook de rechthoekige of ovale vormen gekozen. Dat komt vooral omdat je op deze vormen veel meer kwijt kan dan op andere soorten vormen.

 

Het prijsverschil zie je vooral aan welke materialen zo een dienblad is gemaakt. Zo zijn ze natuurlijk in verschillende soorten maten gemaakt en ziet de een er veel mooier uit dan de ander. Het is maar net wat het belangrijkste eraan is. Ook is het vooral belangrijk dat zo een dienblad een antislip laag heeft zodat er niks mis kan gaan als er bijvoorbeeld glazen opstaan. Het is natuurlijk veel handiger als de glazen of borden op het dienblad niet kunnen wegglijden. Ook kan je voor dienbladen kijken die ook bij de winkelinrichtingen passen zodat het allemaal ook goed bij elkaar past. Zo kan je ervoor kiezen om alleen bepaalde kleuren te gebruiken. Stel dat de meubels bepaalde kleuren hebben kan je ervoor zorgen dat je dienbladen ook dezelfde kleuren hebben. Zo hoort alles ook bij elkaar en is het allemaal gezamenlijk passend met de winkelinrichtingen. Kijk snel voor welk dienblad het beste bij jouw horeca past.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *