Oud ijzer ophalen

      Geen reacties op Oud ijzer ophalen

Oud ijzer ophalen

Metaalafval

In mijn omgeving sta ik bekend als een enorme verzamelaar. Dit komt onder andere omdat ik een enorme berg metaalafval in mijn tuin heb liggen. De reden dat ik dit liet liggen was omdat ik ervan overtuigd was dat ik dit nog een keer zou gebruiken. Echter had ik in twee jaar tijd amper wat van de metaalafval gebruikt en hierdoor besloot ik dan ook om mijn metaalafval weg te brengen. Toen ik aankwam bij de stort kwam ik erachter dat ik toch nog best een leuk bedrag kreeg voor mijn metaalafval. Dit zette mij aan het denken en hierdoor kwam ik later dan ook op het idee om zelf oud ijzer op te gaan halen. Ik kende namelijk wel een aantal adresjes die echt onbruikbaar metaalafval in de tuin hadden liggen en hier graag vanaf willen.

 

Oud ijzer ophalen

Na mijn eigen enorme berg metaalafval besloot ik om het metaalafval van andere mensen ook op te halen. Hiervoor heb ik toen der tijd een mooie aanhanger aangeschaft en heb ik aan mensen verteld dat ik van plan was om dit te gaan doen. In het begin werd er erg lacherig over gedaan, maar in verloop van tijd hielpen steeds meer mensen mij met het verzamelen van metaal afval. Na een aantal maanden was ik dan ook elke dag druk bezig met oud ijzer ophalen. Ik ging dan langs mensen die ik via via kende, maar belde ook bij mensen aan waarbij ik zag dat er een hoop metaal afval in de tuin lag. Wanneer ik bij mensen aanbelde gaven ze meestal ook toestemming om het metaal afval mee te nemen. Om geld te verdienen met metaal afval moet je flink wat kilo’s ophalen. Om dit toen was ik dan ook hele dagen bezig. Gelukkig loonde dit zich uiteindelijk wel.

 

Naar de KvK

Toen ik doorhad dat erg goed ging met het oud ijzer ophalen besloot ik om dit wit te gaan doen. Om dit te kunnen doen moest ik ingeschreven zijn bij de KvK. Ik heb dit online gedaan en moest even later op gesprek komen. Toen ik hiervoor op gesprek kwam werd ik in het begin erg raar aangekeken, maar toen ik vertelde hoeveel ik ermee verdiende veranderde de blik heel snel. Toen hij dit hoorde zei hij ook dat hij me begreep dat ik me in wou schrijven bij de KvK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *