Zakelijk vervoer

      Geen reacties op Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer kan van alles betekenen. Het kan betekenen dat je zelf als leidinggevende vervoerd wordt, het kan ook inhouden dat je zorgt voor vervoer van zakelijke gasten. Dat je die ophaalt van het vliegveld en naar je kantoor laat brengen bijvoorbeeld. Er zijn in elk geval heel veel aanbieders van zakelijk vervoer in ons land.

Voorzien van airco en wifi

Wat al die aanbieders van zakelijk vervoer gemeen hebben is dat ze allemaal werken met goed opgeleide en professionele chauffeurs, waarop je dag en nacht een beroep kunt doen. Zakelijk vervoer staat ook voor representatieve auto’s die doorgaans zijn uitgerust van airco om het de zakelijke passagier volledig naar de zin te maken. Gaat het om zakelijk vervoer voor jou als CEO van een bedrijf, dan kan gekozen worden voor een auto waarin je en heerlijk tot rust komt maar waar je ook gewoon je werk kunt doen. Alle voorzieningen zijn dan in de auto aanwezig. In de auto kun je dan overigens ongestoord en zonder voorbehouden werken en bellen, de chauffeurs garanderen volledige discretie.

Naar het hotel brengen

Krijg je een zakelijke gast uit het buitenland op bezoek, dan laat je die via zakelijk vervoer van je vliegveld halen en naar je kantoor of naar een door jou geboekt hotel brengen. Je zorgt dat je gasten steeds kunnen beschikken over vervoer, mochten ze dat wensen en dat ze steeds onder de beste omstandigheden en voorzien van alle comfort van A naar B gebracht worden.

Zet een limousine in

Uiteraard wil jij je gasten met alle egards ontvangen. Is er sprake van een delegatie, huur dan een Vip bus die is uitgerust met luxe stoelen, airco en ook wifi. Je kunt zelfs overwegen om een luxe limousine in te zetten voor zakelijk vervoer om je gasten helemaal in de watten te leggen.

Rol van de chauffeur

De rol van de chauffeur is bij zakelijk vervoer erg belangrijk, want hij is op dat moment toch het visitekaartje van jouw bedrijf. De chauffeurs zijn er echter in getraind om de rest van jouw belangrijke gasten zo aangenaam, zorgeloos en gemakkelijk te laten verlopen. Daarbij zijn ze behalve vaardig met de auto en in het verkeer altijd representatief, vriendelijk en uiterst discreet. Door het zakelijke vervoer goed in orde te hebben, laat je zien je gasten serieus te nemen en dit zul je zeker merken als je ze later op de dag of de volgende ochtend ontmoet. Dan sta je al met 1-0 voor.

Meer weten over zakelijk vervoer? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *